Over Pankras jeugdtoneel

groepsfoto jeugdtoneel pankras img_9736 klein

De Pankrasjeugd april 2012

Dit jaar bestaat de jeugdgroep van Pankras 20 jaar. Een groep enthousiaste kinderen die onder leiding van Nico Sluijmer, Aniek van Bruggen, Wiesje Kool en Liesbeth Beaufort, toneelspelen, zingen en dansen.

De jeugdafdeling bestaat uit twee leeftijdgroepen. Groep 1 bestaat uit kinderen in de leeftijd van 10 t/m 13 jaar. Groep 2 betreft de leeftijd van 14 t/m 17 jaar. Het totaal aantal kinderen is maximaal 30. In het jubileumjaar repeteerden deze groepen gezamenlijk het doldwaze stuk De verjaardag van Lodewijk de Enige. Dit stuk werd opgevoerd op 17 en 18 juni in S.C.C. 't Onderdak.


Scène uit De verjaardag van Lodewijk de Enige

Voor elke repetitie worden er oefeningen gedaan, of zo je wilt, toneelles gegeven. Deze oefeningen bevorderen de acteerprestaties van het kind.

Door beide groepen wordt er een groot stuk in juni op de planken gezet en in het najaar zijn er soms verschillende kleine producties waaraan gewerkt wordt. Dit kan bijvoorbeeld een kort stuk tijdens de Sinterklaasperiode zijn, een kerststuk, of zomaar een toneelspel voor de ouders van de kinderen.

E: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Voor info: Wim Prins 0252-214602.

 
Aanmelden jeugdtoneel

Kinderen in de leeftijd van 10 tot 18 jaar die zich als lid willen opgeven kunnen dit o.a. doen via een inschrijfformulier of via deze site. Bij een gr

oot aantal aanmeldingen wordt er een wachtlijst gehanteerd!

 

Op dit moment is de wachtlijst bijna leeg! De kans is dus groot, dat je er met ingang van het komens seizoen al bij mag.

 

Het is daarom verstandig om je op je achtste al in te schrijven, dan is de kans groot dat je op je tiende kan beginnen. Het lidmaatschap loopt van juli tot juli en de jaarlijkse contributie is € 37,50. De jeugdafdeling is gesplitst in twee groepen: Groep 1: 10 t/m 13 jaar en groep 2: 14 t/m 17 jaar. Bij het bereiken van de 18 jarige leeftijd is doorstroming naar de volwassenen mogelijk,

 

Inschrijven als lid kan met het formulier op deze site onder het menu Lid worden (klik hier). Als je liever eerst een keert wilt kijkern kan dat natuurlijk. Bezoek dan Pankras tijdens een repetitieavond in 't Onderdak aan de J.P. Gouverneurlaan 40, daar ontvang je dan een inschrijfformulier. Als het inschrijfformulier volledig is ingevuld en ondertekend, kan dat worden ingeleverd bij een van de bestuursleden of opgestuurd worden naar : Wim Prins - Schoonzorgseweg 8 - 2172 VH Sassenheim. In beide gevallen kom je direct op de wachtlijst.

 

 

 

 

 

 

Jeugd repetitie avond:

Woensdagavond jeugdgroep 10 tot en met 13 jaar 18:45 uur tot 20:00 uur
jeugdgroep 14 tot en met 17 jaar 20:00 uur tot 21:15 uur