Jeugdafdeling jubileert


In 1997 is onze jeugdafdeling opgericht. Dit betekent dat we nu 20 jaar bestaan. En dat gaan we vieren! Op 17 en 18 juni brengen we 3 voorstellingen van

De verjaardag van Lodewijk de Enige

Dit geweldige stuk wordt door de volledige jeugdgroep gespeeld. Iedereen doet mee. Van de jongste tot de oudste speler. Waar gaat het stuk over?

Een groep toneelspelers komt bij elkaar om over het nieuw te spelen stuk te praten. Iedereen heeft natuurlijk zijn mening en die wordt niet onder stoelen of banken gestoken. Alles passeert de revue. Wat gaan we doen? Een toneelstuk, klassiek of iets moderns? Of liever een musical? Dan komt er een verzoek van de koning om ter gelegenheid van de verjaardag van koning Lodewijk een voorstelling te geven. Wat er dan allemaal gebeurt is soms hilarisch. We volgen de toneelgroep, maar we zien ook wat er allemaal in het paleis gebeurt. Lodewijk voelt er niets voor om zijn verjaardag te vieren. Voelt er niet voor om Koning te worden en al helemaal niet om te trouwen. Dat kan wat worden!

Het zullen feestelijke voorstellingen worden en diverse festiviteiten rondom.

De voorstellingen zijn in het Onderdak op zaterdag 17 juni om 19:00 uur en op zondag 18 juni om 14:00 uur en 19:00 uur. Een half uur voor de voorstellingen is de foyer geopend. Kaarten zijn verkrijgbaar bij alle jeugdleden en aan de zaal.


Laatst aangepast op donderdag, 08 juni 2017 10:30